Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekten hediye almak

Rüyada melekten hediye almak

Rüyada melekten hediye almak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, neşesini kaçıracağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada melekten hediye almak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada melekten hediye almak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, konforunun yerinde olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek çağırmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere tabir olunur.

Rüyada melek kanadı takmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıhhat kazanacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada melekli kolye görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanla melek görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Rüyada mavi melek görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments