Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek çağırmak

Rüyada melek çağırmak

Rüyada melek çağırmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada melek çağırmak gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada melek çağırmak bundan hayır göreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada oğlunu çağırmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Rüyada doktor çağırmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada polis çağırdığını görmek stres içinde günler geçireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada yanına çağırmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ölünün seni çağırdığını görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yeni bir araba satın alınacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını çağırmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada düğüne çağırmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments