Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azap meleği görmek

Rüyada azap meleği görmek

Rüyada azap meleği görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada azap meleği gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada azap meleği görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin azap çektiğini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, ağız tadından olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini azap çekerken görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada vicdan azabı çekmek işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada azap çekenleri görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, yüzün güleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü azap çekerken görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments