Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail ve melek görmek

Rüyada azrail ve melek görmek

Rüyada azrail ve melek görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çaresiz kalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail ve melek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada omuzda melek görmek çok mutlu olunacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Rüyada çirkin melek görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleklerle çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı melek görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada melekten dilek dilemek bazen istemediği şeyler yapacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada meleği insan suretinde görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarını atacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada melek öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına alamet eder.

Rüyada şeytanla melek görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments