Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek dövmesi yaptırmak

Rüyada melek dövmesi yaptırmak

Rüyada melek dövmesi yaptırmak ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, özlem gidereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, şeytanın aklına uyacağına inanılır.

Rüyada melek dövmesi görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dövmeli görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada dövme pilavı yemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments