Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm meleklerini görmek

Rüyada ölüm meleklerini görmek

Rüyada ölüm meleklerini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm meleklerini gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüm melekleri görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada ölüm meleğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Rüyada ölüm meleği görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm meleklerini görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytan melek görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada melek indiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada melekle uçmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz melek görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments