Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük melekleri görmek

Rüyada büyük melekleri görmek

Rüyada büyük melekleri görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine delalettir.

Rüyada büyük melekleri gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada dört büyük melek görmek beğenilen işlere imza atacağına, günlerini bunun için harcayacağına, hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük melekleri görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına delalettir.

Rüyada insan görünümlü melek görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada melekten hediye almak kendisini aşan işlere kalkışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçan melek görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüm meleğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz melek görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments