Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek ve kuran görmek

Rüyada melek ve kuran görmek

Rüyada melek ve kuran görmek o kapıyı kapatacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada melek ve kuran gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada melek ve kuran görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleklerle çalışmak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi melek görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah melek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek ismini duymak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına tabir olunur.

Rüyada meleğe aşık olmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde melek görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments