Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerle çalışmak

Rüyada meleklerle çalışmak

Rüyada meleklerle çalışmak tatsız durumların yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yüzünün güleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada meleklerle çalışmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Rüyada meleklerle çalışmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Rüyada melekleri görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek tüyü görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada meleği öpmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleğin elini tutmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, manevi olarak hasar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kılığında melek görmek zarara uğrayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melekle konuşmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada melek gölgesi görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments