Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleğe aşık olmak

Rüyada meleğe aşık olmak

Rüyada meleğe aşık olmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada meleğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada meleğe aşık olmak hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde melek görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehennem meleği görmek elinin dara düşmeyeceğine, mekân değiştireceğine, masrafların altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek olup uçmak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına inanılır.

Rüyada falda melek görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak büyük ferahlık yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada şeytan melek görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kendini melek olarak görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments