Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyilik meleği görmek

Rüyada iyilik meleği görmek

Rüyada iyilik meleği görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, her zaman sevgi göreceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, keyfin kaçacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada iyilik meleği gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Rüyada iyilik meleği görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını melek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yapılan planların alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz melek görmek işlerinin yaver gideceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek gibi uçmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada kahve falında melek görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada melek dövmesi görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada meleklerle çalışmak kısmetinin artacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments