Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten inen melek görmek

Rüyada gökten inen melek görmek

Rüyada gökten inen melek görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, işinden uzaklaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten inen melek gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada gökten inen melek görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten inen bebek görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten inen insan görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına alamet eder.

Rüyada gökte melek görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada gökten melek indiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada ingilizce yazı görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ingiliz kraliyet ailesini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ingilizce duymak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sözler sarf edeceğine, onların başarıları ile övüneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments