Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek resmi görmek

Rüyada melek resmi görmek

Rüyada melek resmi görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, mutluluktan havalara uçacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada melek resmi gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada melek resmi görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işarettir.

Rüyada melek biblosu görmek şükredeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada melek doğurmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada denizde melek görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Rüyada melekleri uçarken görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına işarettir.

Rüyada melek kanadı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada melek indiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bayan melek görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, borca batacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments