Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan melek görmek

Rüyada bayan melek görmek

Rüyada bayan melek görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan melek gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada bayan melek görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir melek görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meleğin elini tutmak hayaline kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada altın melek kolye görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada denizde melek görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sıkıntılarından arınacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada gökte melek görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek ismi görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments