Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde melek görmek

Rüyada denizde melek görmek

Rüyada denizde melek görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde melek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada denizde melek görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada melek indiğini görmek rütbenin yükseleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm melekleri görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yazıcı melek görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada melekli kolye görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan ve melek görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bayan melek görmek şansının kendisinden yana olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada meleklerden yardım istemek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments