Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek kolye görmek

Rüyada melek kolye görmek

Rüyada melek kolye görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada melek kolye gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada melek kolye görmek büyük zararlara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada melekli kolye görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada altın melek kolye görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada melek sevmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın suretinde melek görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada melekle uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, geçimi zorluklarla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uyuyan melek görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde melek görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments