Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan melek görmek

Rüyada uyuyan melek görmek

Rüyada uyuyan melek görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hayırlı haberlere, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada uyuyan melek gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Rüyada ölüm meleğini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada melek olup uçmak hastalıklarının biteceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada küçük melekler görmek parasına da para ekleyeceğine, oldukça büyük başarılara, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç melek görmek aralarından su sızmayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada insan suretinde melek görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek figürü görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments