Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek sevmek

Rüyada melek sevmek

Rüyada melek sevmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatsızlık duyulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada melek sevmek gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada melek sevmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük melekler görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada koruyucu melek görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını melek görmek haneden birinin ayrılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada mikail meleği görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, küfürlü söze, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil melek görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada meleğe aşık olmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments