Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek ışığı görmek

Rüyada melek ışığı görmek

Rüyada melek ışığı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalettir.

Rüyada melek ışığı gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Rüyada melek ışığı görmek bir yere taşınmaya, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde melek görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada havada melek görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleklerin indiğini görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bol nimete kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada melek öpmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Rüyada erkek melek görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yoğun duygular yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada melekle öpüşmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada siyah melek görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, geriye doğru gideceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments