Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek melek görmek

Rüyada erkek melek görmek

Rüyada erkek melek görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek melek gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olayların akışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Rüyada erkek melek görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada erkek suretinde melek görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleği erkek görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Rüyada bayan melek görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada küçük melek görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada iyilik meleği görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Rüyada melek olduğunu görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Rüyada iki melek görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments