Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekle öpüşmek

Rüyada melekle öpüşmek

Rüyada melekle öpüşmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, lüks içinde olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yeteneklerini geliştirmeye tabir olunur.

Rüyada melekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizin takdirini uyandırabilecek başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada melek ismi görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek olduğunu görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada meleklerden yardım istemek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek melek görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada melekten dilek dilemek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada koruyucu melek görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük melekleri görmek büyük paralara sahip olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işarettir.

Rüyada omuzda melek görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments