Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde melek görmek

Rüyada evde melek görmek

Rüyada evde melek görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevinç ve mutluluğa, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde melek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Rüyada evde melek görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada melekten dilek dilemek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi melek görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Rüyada dört melek görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada meleklerle çalışmak zor ve kötü günler geçireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm melekleri görmek üzüntülerin daha da artacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada melek ve kuran görmek işlerinde başarı elde edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada melek indiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments