Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek dövmesi görmek

Rüyada melek dövmesi görmek

Rüyada melek dövmesi görmek sonuçtan memnun kalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada melek dövmesi gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada melek dövmesi görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak kazancının düşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam dövme görmek özel hayatında mutlu olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna dövme yapmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada yıldız dövmesi görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silinmiş dövme görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dövme çorbası görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments