Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dövme yaptığını görmek

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin dövme yaptığını gördüyseniz:

  • Jest veya yardım talebiniz olan kişiler için gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada örümcek dövmesi görmek sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına inanılır.

Rüyada gül dövmesi görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan dövmesi görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde dövme görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments