Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrail meleğini görmek

Rüyada azrail meleğini görmek

Rüyada azrail meleğini görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği insana kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalettir.

Rüyada azrail meleğini gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Rüyada mavi melek görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada israfil meleği görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek melek görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işarettir.

Rüyada büyük melekleri görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı melek görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada melekten korkmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Rüyada melek indiğini görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, geleceğine bakacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments