Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin melek görmek

Rüyada çirkin melek görmek

Rüyada çirkin melek görmek sorunlarını teker teker aşacağına, zahmet veren işlerin artacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işarettir.

Rüyada çirkin melek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada çirkin melek görmek düşmanlıkların biteceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada şeytan melek görmek umutsuzluğa düşeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada melekten korkmak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada melekleri uçarken görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Rüyada melek öldürmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan ve melek görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, bereketli işler yapacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleği öpmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada melekle öpüşmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments