Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek olmak

Rüyada melek olmak

Rüyada melek olmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işinde uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek olmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada cehennem meleği görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki melek görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada melek şekli görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada gökten inen melek görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada melek ve şeytan görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada melek figürü görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada insan görünümlü melek görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments