Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleğe sarılmak

Rüyada meleğe sarılmak

Rüyada meleğe sarılmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, mal ve para kazanılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada meleğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız.

Rüyada meleğe sarılmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada melekle öpüşmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada kara melek görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada iki melek görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada melek kolye görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstünde melek görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada biblo melek görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, varolan borçların ödeneceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin yoluna sokulacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments