Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki melek görmek

Rüyada iki melek görmek

Rüyada iki melek görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı kararlar alacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki melek gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada melek balığı görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada meleğe sarılmak onlara değer vereceğine, darp edileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada melekten bir şey almak o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada azrail ve melek görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada melek tüyü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, araba alınacağına inanılır.

Rüyada cebrail meleğini görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada melekle uçmak endişelerin biteceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dört büyük melek görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments