Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört büyük melekten birini görmek

Rüyada dört büyük melekten birini görmek

Rüyada dört büyük melekten birini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada dört büyük melekten birini gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada büyük melekleri görmek aksiliklerin aşılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dört büyük melek görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet eder.

Rüyada iki melek görmek çok zor günler yaşayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulur.

Rüyada nurdan melek görmek amaçlarına nail olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada mikail meleğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada dört meleği görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, zengin olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments