Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan gibi kükremek

Rüyada aslan gibi kükremek

Rüyada aslan gibi kükremek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada aslan gibi kükremek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada aslan gibi kükremek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın kükrediğini görmek ömrünün de uzun olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada aslan gibi köpek görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak günahtan temizlenmeye, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay gibi parlamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü gibi yatmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments