Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın kükrediğini görmek

Rüyada aslanın kükrediğini görmek

Rüyada aslanın kükrediğini görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, yarasını saracağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın kükrediğini gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada aslanın kükrediğini görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan gibi kükremek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru erkek aslan görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işarettir.

Rüyada aslanı öldürmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, şansının hep açık olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kafeste aslan görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada aslanlar kaplanlar görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada aslan pençesi görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada aslan ve deniz görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments