Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot görmek

Rüyada mazot görmek

Rüyada mazot görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, ticaret ehli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada mazot gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada mazot doldurmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mazot deposu görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Rüyada mazot içmek kendisini eve kapatacağına, nasibin bollaşacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada mazot tankeri görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada arabaya mazot almak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada mazot çalmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bekârlığına da veda edeceğine delalettir.

Rüyada arabaya mazot doldurmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mazot görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments