Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot tankeri görmek

Rüyada mazot tankeri görmek

Rüyada mazot tankeri görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada mazot tankeri gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Rüyada mazot tankeri görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada tanker görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada benzin tankeri görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine işarettir.

Rüyada su tankeri görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada petrol tankeri görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada akaryakıt tankeri görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işarettir.

Rüyada mazot satmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada mazot doldurmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments