Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya mazot almak

Rüyada arabaya mazot almak

Rüyada arabaya mazot almak çok mutsuz olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada arabaya mazot almak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Rüyada arabaya mazot almak aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada arabaya mazot doldurmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet eder.

Rüyada mazot satmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Rüyada mazot doldurmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine yorulur.

Rüyada mazot tankeri görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mazot içmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mazot çalmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mazot deposu görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ticarette zarar edeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments