Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot içmek

Rüyada mazot içmek

Rüyada mazot içmek zor zamanlar geçireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada mazot içmek gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Rüyada mazot içmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarını çözebileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya mazot doldurmak makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mazot görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mazot deposu görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mazot doldurmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada mazot çalmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada mazot satmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret eder.

Rüyada arabaya mazot almak yaşanan maddi problemlerin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments