Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot deposu görmek

Rüyada mazot deposu görmek

Rüyada mazot deposu görmek evlatlarından memnun olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, makam ve rızık sağlayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, dertlerinin biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada mazot deposu gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada mazot deposu görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada mazot görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mazot tankeri görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, planlarının işe yarayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine inanılır.

Rüyada mazot doldurmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arabaya mazot doldurmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada arabaya mazot almak kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, zinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mazot satmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mazot çalmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments