Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot doldurmak

Rüyada mazot doldurmak

Rüyada mazot doldurmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, saadete ereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada mazot doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada arabaya mazot doldurmak sahip olacağı malın faazlalığına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada mazot doldurmak zengin bir hayata sahip olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Rüyada mazot satmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mazot içmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mazot görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada mazot tankeri görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mazot deposu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada mazot çalmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, tüm parasını kaybedeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments