Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mazot çalmak

Rüyada mazot çalmak

Rüyada mazot çalmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kolay yollardan kazanacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada mazot çalmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada mazot çalmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bebek sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada arabaya mazot doldurmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada mazot tankeri görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Rüyada mazot deposu görmek çok sevinçli haberler alacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mazot içmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada mazot görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada mazot doldurmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mazot satmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, dirliğin bozulabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments