Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz fidesi görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük bir projeye girileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz fidesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Rüyada maydanoz fidesi görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek fidesi dikmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işarettir.

Rüyada şeftali fidesi görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada meşe fidesi görmek kısmetinin de açılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç fidesi almak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hurma fidesi görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, dünya malı edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments