Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze fidesi görmek

Rüyada sebze fidesi görmek

Rüyada sebze fidesi görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Rüyada sebze fideleri görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sebze fide görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kötülüklerden uzak olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada sebze fidesi görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi dikmek sevineceğine ve mutlu olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates fidesi sulamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada meşe fidesi görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet eder.

Rüyada kabak fidesi görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada üzüm fidesi dikmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments