Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma fidesi görmek

Rüyada hurma fidesi görmek

Rüyada hurma fidesi görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok zarar göreceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada hurma fidesi gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada hurma fidesi görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet eder.

Rüyada çam fidesi görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada çilek fidesi görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, borç ödemeye rivayet eder.

Rüyada incir fidesi dikmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı fidesi görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fındık fidesi görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments