Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidesi görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil fide görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek hırsızlık yapacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments