Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meşe fidesi görmek

Rüyada meşe fidesi görmek

Rüyada meşe fidesi görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına tabir olunur.

Rüyada meşe fidesi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada meşe fidesi görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Rüyada meşe kömürü görmek şansın yaver gideceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meşe palamudu toplamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meşe palamudu yemek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada meşe toplamak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, maddi gücünün azalacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Rüyada meşe odunu yakmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada meşe palamudu görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulur.

Rüyada meşe odun görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments