Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş çiğnemek

Rüyada taş çiğnemek

Rüyada taş çiğnemek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş çiğnemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada taş çiğnemek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ et çiğnemek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada sırt çiğnemek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada demir çiğnemek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Rüyada insan eti çiğnemek zor ve kötü günlerden geçeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalettir.

Rüyada çamur çiğnemek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments