Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi zıbın görmek

Rüyada mavi zıbın görmek

Rüyada mavi zıbın görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yeni işlere girileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, borçların ödeneceğine, özlemlerini bitireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mavi zıbın gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada mavi bebek zıbını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi zıbın görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret eder.

Rüyada zıbın almak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek zıbını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz zıbın görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada zıbın görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Rüyada mavi bileklik görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi göz bebek görmek sorunlu bir döneme gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments