Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıbın almak

Rüyada zıbın almak

Rüyada zıbın almak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, kıdem atlayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıbın almak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada mavi bebek zıbını görmek önemli bir makama terfi alacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulur.

Rüyada zıbın görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek zıbını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada mavi zıbın görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz zıbın görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zıbın almak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments