Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zıbın görmek

Rüyada beyaz zıbın görmek

Rüyada beyaz zıbın görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz zıbın gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Rüyada beyaz zıbın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi zıbın görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada bebek zıbını görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada zıbın görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kudretinin yerine geleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bebek zıbını görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıbın almak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saç görmek zararın telafi edileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz krem görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments