Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bebek zıbını görmek

Rüyada mavi bebek zıbını görmek

Rüyada mavi bebek zıbını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada mavi bebek zıbını gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Rüyada mavi bebek zıbını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada mavi zıbın görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek zıbını görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz zıbın görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada zıbın görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıbın almak sevinçten adeta havalara uçacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments