Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz bebek görmek

Rüyada mavi göz bebek görmek

Rüyada mavi göz bebek görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi göz bebek gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek güçten düşeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü bebek görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü güzel bebek görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek emzirmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments